Navigácia

Obsah

Praktická prednáška o fermentovaní zeleniny

Praktická prednáška o fermentovaní zeleniny Zdravá jarná zelenina a bylinky začínajú rásť v záhrade i prírode... Teraz je ideálny čas začať ich zdravo spracovávať: fermentovať!

Dátum konania: 4. 4. 2025 začiatok od 16:00

Miesto konania: Múzeum Csontváry a Kaviareň Céder, Mieru 63, Halič, 98511

Typ akcie: ostatné

Organizátor: Neuvedené

Plné vstupné: 20 €

Na jarnú fermentáciu sú skvelé cesnak, hviezdica prostredná, púpava, kozia noha, a samozrejme aj kaleráb, reďkovka, šalát, cibuľka. Nezabúdajte na svoje zdravie, začnite fermentovať a užívajte si všetky výhody tejto prirodzenej metódy!

Ing. Milan Rybár (chemický inžinier): odprezentuje svoje viac ako 20 ročné skúsenosti s fermentovaním netradičnej zeleniny, strukov a ovocia a predstaví rôzne typy a zásady kvasenia, uvidíte praktické ukážky fermentovania, ochutnáte už spracovanú zeleninu... Kvasená alebo fermentovaná zelenina obsahuje miliardy prospešných baktérií a veľké množstvo vitamínu C. Okrem toho má vysoký obsah vlákniny. Slúži preto ako podpora trávenia a posilnenie imunity.

Svoj záujem prosím potvrdiť z kapacitných dôvodov čo najskôr na mailovú adresu: muzeum.halic@gmail.com

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122163837314324698&set=pb.61559740947015.-2207520000&type=3


Vytvorené: 26. 3. 2025
Posledná aktualizácia: 26. 3. 2025 18:26