Návštevnosť
Návštevnosť:
ONLINE:88
DNES:559
TÝŽDEŇ:7683
CELKOM:4462929
Návštevnosť:
ONLINE:88
DNES:559
TÝŽDEŇ:7683
CELKOM:4462929
Dátum konania: 4. 4. 2025 začiatok od 16:00
Miesto konania: Múzeum Csontváry a Kaviareň Céder, Mieru 63, Halič, 98511
Typ akcie: ostatné
Organizátor: Neuvedené
Plné vstupné: 20 €
Na jarnú fermentáciu sú skvelé cesnak, hviezdica prostredná, púpava, kozia noha, a samozrejme aj kaleráb, reďkovka, šalát, cibuľka. Nezabúdajte na svoje zdravie, začnite fermentovať a užívajte si všetky výhody tejto prirodzenej metódy!
Ing. Milan Rybár (chemický inžinier): odprezentuje svoje viac ako 20 ročné skúsenosti s fermentovaním netradičnej zeleniny, strukov a ovocia a predstaví rôzne typy a zásady kvasenia, uvidíte praktické ukážky fermentovania, ochutnáte už spracovanú zeleninu... Kvasená alebo fermentovaná zelenina obsahuje miliardy prospešných baktérií a veľké množstvo vitamínu C. Okrem toho má vysoký obsah vlákniny. Slúži preto ako podpora trávenia a posilnenie imunity.
Svoj záujem prosím potvrdiť z kapacitných dôvodov čo najskôr na mailovú adresu: muzeum.halic@gmail.com
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122163837314324698&set=pb.61559740947015.-2207520000&type=3
Obec Vidiná
Športová 255/1, 985 59 Vidiná
tel: 047/4370102, fax: 047/4511523
email: podatelna@vidina.sk