Návštevnosť
Návštevnosť:
ONLINE:81
DNES:1417
TÝŽDEŇ:10118
CELKOM:4488543
Návštevnosť:
ONLINE:81
DNES:1417
TÝŽDEŇ:10118
CELKOM:4488543
Dátum konania: 23. 5. 2025 začiatok od 16:15
Miesto konania: Múzeum Csontváry a Kaviareň Céder, Mieru 63, Halič, 98511
Typ akcie: ostatné
Organizátor: Múzeum Csontváry
Plné vstupné: 17 €
Ing. Milan Rybár (chemický inžinier) odprezentuje svoje viac ako 20 ročné skúsenosti s fermentovaním netradičnej zeleniny, strukov a ovocia a predstaví rôzne typy a zásady kvasenia.
Uvidíte praktické ukážky fermentovania, ochutnáte už spracovanú zeleninu...
Kvasená alebo fermentovaná zelenina obsahuje miliardy prospešných baktérií a veľké množstvo vitamínu C. Okrem toho má vysoký obsah vlákniny. Slúži preto ako podpora trávenia a posilnenie imunity.
Svoj záujem prosím potvrdiť z kapacitných dôvodov čo najskôr na mailovú adresu: muzeum.halic@gmail.com
Obec Vidiná
Športová 255/1, 985 59 Vidiná
tel: 047/4370102, fax: 047/4511523
email: podatelna@vidina.sk