Navigácia

Obsah

Prednáška o fermentovaní zeleniny

prednáška o fermentovaní Zdravá jarná zelenina a bylinky začínajú rásť v záhrade i prírode.... Teraz je ideálny čas začať ich zdravo spracovávať: fermentovať!

Dátum konania: 23. 5. 2025 začiatok od 16:15

Miesto konania: Múzeum Csontváry a Kaviareň Céder, Mieru 63, Halič, 98511

Typ akcie: ostatné

Organizátor: Múzeum Csontváry

Plné vstupné: 17 €

 

Ing. Milan Rybár (chemický inžinier) odprezentuje svoje viac ako 20 ročné skúsenosti s fermentovaním netradičnej zeleniny, strukov a ovocia a predstaví rôzne typy a zásady kvasenia.
Uvidíte praktické ukážky fermentovania, ochutnáte už spracovanú zeleninu...????

Kvasená alebo fermentovaná zelenina obsahuje miliardy prospešných baktérií a veľké množstvo vitamínu C. Okrem toho má vysoký obsah vlákniny. Slúži preto ako podpora trávenia a posilnenie imunity.????

Svoj záujem prosím potvrdiť z kapacitných dôvodov čo najskôr na mailovú adresu: muzeum.halic@gmail.com‼️‼️


Vytvorené: 13. 5. 2025
Posledná aktualizácia: 13. 5. 2025 12:00